1 Şubat 2011 Salı

SELÇUK ŞAHİN


Fenerbahçe tribünlerinde genelde istenmeyen adam konumundadır. Öyle kişiler varki hata yapsın da yuhalayalım, ıslıklayalım diye atmaca gibi bekler. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin ben bu adamı seviyorum. İçinde Fenerbahçe sevgisini en çok taşıyanlardan. Yıllardır çubuklu forma altında kanının son damlasına kadar mücadelesini ediyor. Çoğu zaman yedektir ama bir kez olsun şikayet etmemiştir bu durumu. Biliyorki o formayı giymek herkese nasip olmaz ve herzaman dile getirmiştirde. Sezonun ikinci yarısı hazırlıkları sırasında verdiği her demeç ve futbolcu arkadaşlarına uyarıları ile belkide şu an yeniden şampiyonluk şarkılarını söylememize sebeb olan en büyük etkenlerden birisidir. En son oynadığımız Trabzon maçında yine her zamanki mücadelesi ve hırsı göze çarpıyordu. Bir kaç pas hatası yine homurdanmalara yol açmıştı. Görmüş olduğu kırmızı kartla yine o atmacalar girdi devreye. Ne küfürler ne kıyametler. Bu adama sahip çıkalım. En az bizim kadar Fenerbahçe'li. Sarı lacivert çubuklu için gözünü kırpmadan ölüme gidecek kadar Fenerbahçe'li. Bize yakışan ise bu adama sahip çıkmak.

DİP NOT : Trabzon maçında kimsenin dikkatini çekmeyen bir durum gözüme çarptı. Giydiği krampon'un rengine bakarmısınız. Hayatından hiç bir zaman çıkmayan renkler SARI LACİVERT..
Sarı lacivert günler seninle olsun Selçuk Şahin..

3 yorum:

  1. Aynen katılıyorum, şunu unutmayalım ki tuttuğumuz takımda oynayan bir futbolcuyu sevsek de sevmesek de onu desteklememiz gerekir. Top ayağına geldiğinde ıslıklamamız değil. Çünkü o adamın atacağı 1 gol yine bizi sevindirecek, tıpkı geçen sezon Ali Sami Yen'deki GS maçında olduğu gibi.

    Taraftarlık ayrım yapmadan destek vermeyi gerektirir, tribünden küfredip ıslıkladığımızda sadece o adamın değil, tüm takımın moralini bozmuş oluruz. Gerçi Alex bile ıslıklandı zamanında, benimki de laf işte....

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle çubukluyu giyeni sevelim ve kem söz söylemeyelim ama o kutsal forammızı da herkese giydirmeyelim.Selçuk Şahin yedek kaldığında ses çıkarmıyor doğru.Çünkü akıllı.Onunla beraber gelen Kemal Aslan,Mehmet Yozgatlı,Mahmut Hanefi vs gibilerin Bank Asya da bile takım bulamadığını biliyor.Selçuk Şahin'in yetenek ve futbol olarak bunlardan ne fazlası var.Bence yok.O da onun için akıllıca konumunu koruyor.Şimdi biraz işler yoluna girdiği için bize herkes güzel görünüyor:)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Biz fenerbahçeliler hep iyi çalım atan, güzel goller atan, ne bilim inceci tabiriyle yani ayağına top yakışan adamları sevdik hep. Selçuk sanırım bunlar sınıfına pek girmiyor. Genelde pas hatası yaptığıda oluyordur ama bende admine katılıyorum. Bu çocuk kadroda olması gerekenlerden. Bugüne kadar pek bende sevmemişimdir kendisini fakat iyi işler yaptığıda doğrudur. Krampon lar gerçekten güzelmiş :)

    YanıtlaSil

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler