16 Eylül 2009 Çarşamba


Daum’a, maç sonrasındaki basın toplantısında soruyor bir basın!!! mensubu‘Galatasaray’ın bu kadar çok gol atması sizde eziklik yaratıyor mu?’.

Daum kibar adam, veriyor yanıtını kibarca. ‘Biz’ diyor ‘3 maçımızdan ikisini deplasmanda, Galatasaray ise 3 maçından ikisini iç sahada oynadı ama’.

Şunu da ekler aslında ama eklemiyor işte, der ki mesela ‘Hem o tek Kadıköy maçında da geçen sezonun şampiyonluk adayı ve lig ikincisi Sivasspor’du rakip’. Demiyor, kibar adam.

Der ki mesela ‘Atılan gollere bakıyorsunuz da yenenlere neden bakmıyorsunuz? İki takımın da averajı aynı’. Demiyor, kibar adam.

Ama şunu söylüyor ki aslında soruyu soranın biraz utanması gerek. ‘Galatasaray sezon sonunda bizden 10 gol fazla atmış olabilir. Ama biz 10 puan öndeysek çok mutlu olurum. Şampiyonluk alınan puanla belirleniyor’.

Sonra kesmiyor bu basın!!! mensubunu tekrarlıyor, ‘Peki sizde eziklik yaratıyor mu?’.

Daum hala ve daima kibar ‘Hayır’ diyor gülerek ‘Daha onlarla oynamadık ki’. Yani diyor ki bize atmadılar daha gol. Bunu söyleyen Daum, Fenerbahçe’deki 3 sezonunda Galatasaray ile oynamış olduğu 6 lig maçında (2-2 Kemal, Pierre, 2-1 Nobre, Mehmet, 0-1, 1-0Nobre, 1-0 Nobre, 4-0 Appiah, Luciano, Alex, Anelka) 4 galibiyet bir beraberlik ve sadece bir yenilgi alan Daum. Takımı 10 gol atıp 4 gol yiyen Daum. Zavallı medya!!! ve mensupları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler