10 Haziran 2009 Çarşamba


Yeni iddia: Luca Toni!

Fenerbahçe'nin yurt dışından yıldız transferinin kim olacağı merakla beklenirken, Çizme Basını bu ismin Bayern Münich'in İtalyan forveti Luca Toni olduğunu iddia etti.

Transfer haberleriyle ünlü Calciomercato isimli internet sitesi, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin talipleri arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığını ve Daum'un ısrarla bu transferi istediğini ileri sürdü.

Dış transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetiminin, Lugano ile de anlaşma noktasına geldiği, tek pürüzün oyuncunun menajeri Figger'in istediği yüksek imza bedelinin olduğu öğrenildi.

Uruguaylı futbolcuyu kalmaya ikna eden sarı lacivertli yöneticilerin Juan Figger ile pazarlıkları sürdürdüğü, birkaç gün içinde Lugano ile sözleşme yenilenebileceği bildirildi.

Kaleci Volkan ile de büyük ölçüde anlaştıkları ortaya çıkan Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün içinde bu transferi de noktalayacağı ifade edildi.

Sarı lacivertlilerde dış transfer gündeminde olan Özer Hurmacı içinse Ankaraspor'un istediği bonservis bedelini yüksek bulunduğu; başkent ekibinden indirim talep edildiği gelen haberler arasında.

Ankaraspor'un bu transfere karşılık Fenerbahçe'den Uğur Boral'ı istediği, ancak sarı lacivertlilerin bu teklife sıcak bakmadıkları ortaya çıktı.

Bursasporlu Sercan için ise sarı lacivertlilerin ocak ayından beri herhangi bir girişimde bulunmadıkları ve bu transferden vazgeçtikleri belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler