28 Ekim 2009 Çarşamba

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ !

dogdugungun BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ - BÜYÜK MAÇ ÖZEL

Bir umut varmış, bu sefer kazanacağız diye. Gencin birisi çıkmış televizyona her sezon kazanacağız diye geliyoruz, bu sefer kesin kazanacağız demiş, stüdyodakiler gülmüş. Maç başlamadan önce Todori’ye gidilmiş, herkes içiyormuş ama sanki coşku azmış. Oradan Nazlı yapılmış, polis aracına bira şişesi fırlatılıp abartılmış. Sonra erkenden tribüne girilmiş, herkesin yerinde sanki iki kişi varmış. Maç başlamadan önce açılan bayrak komik bir telefon konuşmasına neden olmuş. Tam yanımdaki arkadaş, telefondakine yerini anlatırken Büyük bir bayrak açtık ya, onun altındayım demiş.

Maç başlamadan parçalının kaptanı arkadaşlarını tribüne götürmüş, geçerken çubukluları rahatsız etmiş. Dönerken de gidip bir çubukluya sataşmış. Diğer çubuklular bitmiş orada, o sırada çubuklu parçalı birbirine girmiş. Olan yardımcı hakeme olmuş kafası yarılmış.

Sonra maç başlamış, konuklar çok inanmış yine ama nafileymiş. Her yerde basmış çubuklular, her parçalının karşısında 2 çubuklu varmış. Çünkü her çubuklu, Kadıköy’de 10 çubuklu gücünde oluyormuş.

Maç içince bazı parçalılar kendilerini kaybetmiş, Keita topu bomba sanıp komisere götürmüş, Hakan Balta golü atınca maçı kazandılar sanıp tribünlere hareket çekmiş. Aydın buldukları tek pozisyonda korkudan yere düşmüş. Leo Franco devraldığı görevi yerine getirmiş, o da adını 3 gol üstü yiyen Galatasaray kalecileri arasında yazdırmış.

Doktor sahneye çıkıp işi bitirmiş. Bitti derken de İspanyol Kralı gerçek Fenerli olmuş. AyhanBu stadda büyü mü var? diye sormuş, Sabri Sen hiç Fener galibiyeti gördün mü bustadyumda? diye sorana Görmedim abi yanıtını vermiş.

Maç bitmiş hakem hataları konuşulmaya başlanmış. Rıdvan dışında kimse Servet’in Lugano’yu boynundan tutup yere indirmesini görmek istememiş. Ama ne olursa olsun luk et dı tabela olmuş, 10 yılda 10 galibiyet, atılan 27 gol tarih sayfalarına geçmiş.

Aslında Kadıköy’de bize bayram varmış tasa yokmuş, düşman kardeşe umut varmış suyokmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler