28 Ekim 2009 Çarşamba

Fener etkisi..!!

Derbinin üzerinden iki gün geçti..!!
İlk akşam kimsenin pek sesi çıkmadı-çıkamadı, ertesi gün "yensek nolcakki.? Altı üstü 3 puan.!" edebiyatları günüydü ama bugünden itibaren Tv programlarında, gazetelerin köşe yazılarında, bloglarda yavaş yavaş "küfür yedik, sahada futbolcularımıza dayak atıldı, hakem artniyetliydi vs." geyikleri dönmeye başladı..!!
Kızıltoprak'ta 500 polisin arasından "Zamanı geldi" pankartı açıp "götoğlanlarına koyalım allah aşkına.." şarkılarıyla hiç kimseyi tahrik etmeden efendi efendi stada geldinizya..!!
Maç başlamadan Türk futbolunun ve Galatasaray'ın en umut veren ve en iyi futbolcusu(yandan yemişi..!!) olan takım kaptanınız perfect Türkçe bilen Baroni'ye "akıllı ol ananı sikerim.!" diye racon kestiya..!!
Maçtan sonra futbol hayatında İstanbul'un bu yakasında galibiyet görmeyen abisi de "burası Brezilya değil.!" dediya işte o zaman yarıldım gülmekten..!!
Tatlı su kabadayıları sizi..!!Keita'ya gelince bir tane televizyon veya resim karesi gösterin su bardağı bir tarafına gelirken gösteren dişimi kırarım, adamın su bardağı 1 metre uzağından geçti ama sanki "magnumla vuruldu.!" dimi..!! Yok kafası yarılmış, gözü çizilmiş, allah aşkına en ufak bir çizik olsa o günden beri boy boy tvlerde gazetelerde çıkmazmıydı, kolpacılar sizi..!!
Keita o akşam atılmak için elinden geleni yaptı, yani takımını alenen sattı, uyanın artık..!!
O akşamın bence olan en üzücü olanı Baros'un ayağının kırılması ve yan hakem Tarık Ongun kafasına isabet eden paraydı onun haricinde tribünlerin maçın durmasına etki edecek bir etkisi yoktu, bütün taç atışları ve kornerler rahat rahat kullanıldı..!!
Galatasaray'ın golüde bir kornerden sonra geldi ve hatta golden sonra Balta'yla Keita'nın tribünlere yaptığı hareketlerde bile o tribünlerden bişeyler atıldığını gören varmı..!?
Sahaya atılan meşalelerin Galatasaray'ın golünden sonra deplasman taraftarına ayrılan tribünden atıldığını görmeyen varmı..!?Yaa aslında fazla uzatmaya gerek yok, tek yapılması gereken ligin ikinci yarısında Mecidiyeköy'deki maçı bekleyip, görüp sizden misafirperverlik öğrenmek dimi centilmen arkadaşlarım benim..!?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler