28 Ekim 2009 Çarşamba

OLMUŞ BU

28.10.2009

gsagla OLMUŞ BU

Şimdi medyada gördüm. Seyretmediğim/seyredemediğim ve hatta 10.000 Galatasaray taraftarı dışında kimsenin izleyemediği Galatasaray televizyonunda yayınlanan bir röportajda söylemiş bunları Rijkaard. Klasik Adnan Polat taktiği. Maçtan hemen sonra ‘Çok iyi ağırlandık’, eve varınca ‘Canımızı zor kurtardık’. Maçtan hemen sonra ‘Hakem çok iyi yönetti’, eve varınca ‘Hakem yüzünden yenildik’. Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar durumu.

Saygı duyduğum Rijkaard da aynı taktiğe geçti. Maçtan sonra bu atmosferde herkes top oynamak ister, müthiş bir atmosfer diyen Rijkaard’dan bahsediyorum bu arada. Florya’nın suyundan mıdır nedir anlamıyorum.

daumrijkaard OLMUŞ BU

Bu ifadeler maçtan hemen sonra yaptığı basın toplantısından;

Özellikle maçın başında tansiyon çok yüksekti, futbolcular çok gergindi. 1-0’dan sonra toparlandık ve maça geri döndük diyebilirim.

Puan kaybedilmişse bunda benim de hatam vardır.

Burada inanılmaz bir atmosfer var. Herkes burada oynamak ister.

Burası zor bir stat olabilir ama Fenerbahçe’yi burada yeneceğiz.

rijkaard01 OLMUŞ BU

Bu da en son konuşmasından;

Bizden korktukları için maçı sistemli bir şekilde provoke ettiler.

Provokasyonu iyi yapıyorlar, bizim ise sadece akıllı olmamız gerekiyordu.

Yaşanan tüm olaylar Fenerbahçe’nin stratejisinin bir parçasıydı. Çünkü, bizim iyi bir takım olduğumuzu biliyorlardı. Ama ne yazık ki onların oyunlarına geldik.

Kadıköy’de futbolu kirleten görüntülerin yaşandı. Stattaki atmosferin çok gergindi. Futbolcuların sakin kalmaları zordu.

Futbolu kirletenler arasında Baroni’ye saldıran Arda yok mu? Carlos’a yumruk atan Keita yok mu? Gol atıp rakip takım taraftarına kol böreği çalışması yapan Hakan yok mu? Madem Keita hakim olamıyor sinirlerine, ne iş yaparsın? Çıkart oyundan. Aynı şeyi Kasımpaşa maçında da yaptı Keita, önlem alsana. İlk golde ofsayt var gibi evet. Ama Lugano’nun attığı gol de bence dışarıdan çevrilmiyor.

luganoservet OLMUŞ BU

Hadi geçtim onu Servet’in Lugano’yu boğazından tutup yere vurması penaltı değil mi?

luganoservet1 OLMUŞ BU

Servet’in Gökhan’ın Kazım karşısında kendilerini yere bırakıp faul almaları nedir, Kazım kaleciyle karşı karşıya kalıyordu? Bırak hepsini Alex’in penaltısında Leo Franco neden oyunda kaldı, ödül gibi. Yazık, saygınlık kolay kazanılan bir şey değil ama çok kolay kaybedilen bir şey. Türkiye’nin en büyük iki kulübünden birisi Galatasaray’ın teknik direktörü, bu sidik yarışması taraftar muhabbetini keşke televizyonda yapmasaydı. Ve aslında keşke doğru çıkmasa bu haber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler