10 Haziran 2009 Çarşamba

BEYKOZ'UN YENİ FUTBOL YILDIZI

Beykoz’dan son yıldız adayı Gökhan Suülker

Beykoz ilçesindeki Amatör Spor Kulüplerinden yakın zamanlarda hep yıldız futbolcular çıkmış ancak nedense bu isimler Beykoz 1908 yönetim ve teknik kadroları tarafından dikkate dahi alınmamıştır. Alınanlarda yasak savarcasına kampa götürülmüş sonrasında ise bir bahane bulunup geri yollanmıştır. Bu konuda o kadar çok örnekler var ki saymakla bitmez. Bu gün Gençlerbirliği takımında forma giyen Eren Aydın Beykoz’aönerildiğinde dönemin Teknik Direktörü bundan bir şey olmaz manasına sözler sarf etmişti, Eren’in şimdiki geldiği nokta ortada. İstanbul Büyükşehir Belediye Takımında Santrfor olan İskender Alın ile Gaziantep Büyükşehir Belediye’de oynayan ve Gaziantepspor forması da giyen Fatih şen daha 16 yaşlarında Yozgatspor tarafından keşfedilecekti.

22 Yaşında 1.88 boyunda cıva gibi bir delikanlı

Dedik ya saymakla bitmez,alın size Beykoz ilçesinden çıkan son yıldız adayını tanıtalım Gökhan Suülker….Paşabahçe Altyapısından yetişen ve A Takıma çıkan Gökhan sezonu Anadoluhisarı İdmanyurdu takımında tamamladı.22 yaşında ve 1.88 boyu ile müthiş bir fiziğe sahip Gökhan yeteneği ile oynadığı stoper ve ön libero mevkilerinde sergilediği başarı pek çok profesyonel ekibin dikkatini çekmiş durumda.Aslında 2 sezondur kendisine gelen teklifleri İstanbul’da okuması nedeni ile kabul etmemekte. Okul demişken İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Futbol Takımında Türkiye şampiyonluğu sevincini çok yakın zamanda yaşadı. Üniversiteler arası Türkiye zampiyonu oldukları takımda bir tek amatör liglerden gelen isim Gökhan Suülker idi. Bu takımda oynadığı ve profesyonel liglerde mücadele eden arkadaşlarından bazılarını sayarsak ne derece kaliteli bir isim olduğu sanırız daha da perçinlenir.

Profesyonel yıldızlar arasında bir Süper Amatör !

Yeniden Türkcell Süper lige çıkan Kasımpaşaspor takımından Bülent Uzun, Sarıyer Takımından Erdem,Beykoz’un Yükselme Grubundaki rakiplerinden Van Belediyespor’un etkili isimlerinden Menderes Korkmaz,şampiyon Beşiktaş’ın A Takım kadrosundaki isimlerden Necip Uysal ve yine aynı takımdan olan ve önümüzdeki sezon İngiltere Liglerinden Aston Villa’ya gidecek olan Orhan Gülle,Beşiktaş PAF Takımının yıldızlarından Oğulcan Engin,Ömer Sümer ve Kaleci Umut, G.Osmanpaşaspor’lu Burak Ateş,Akçaabat Sebatspor takımından Gökhan Andaç….işte bu oyuncuların olduğu ekibe dahil olan ve hatta bazı isimleri aşıp formasını kapan Gökhan Suülker namı diğer Gogo’yu acaba Beykoz Teknik kadrosundan ya da yönetiminden gören,duyan biri var mı acaba ? bunu merak ediyoruz etmesine de Üniversitelere Arası Futbol şampiyonluğundan sonra pek çok 2. ve 3.lig takımının transfer listesine giren Gogo’yu Beykoz’a kazandırmak zaman geçtikçe zor olacaktır. Kendisini yetiştiren Antrenörleri Ramazan Sökmez ve Fahrettin Eldek’de Gökhan Suülker’in futbolculuğuna ve karakterine kefil olurken böyle bir değerin elden uçup gitmesini şahsen büyük bir hata olarak nitelendirebilirim. Beykoz 1908 A.Ş.Takımında belirsizlik devam ederken,ilk fırsatta Gökhan Suülker ile görüşülmesini tavsiye ediyorum.

5 yorum:

  1. Gogo kardeşimle top oynama fırsatım oldu . Gerçektende çok iyi bir yetenek.Dilerim istediği yerlere en yakın zamanda gelir..

    YanıtlaSil
  2. bence bu haberi yazan gogo denen topçunun bi yakını.. çnkü gogodan önce farkedilmesi gereken ama farkedilmeyen daha çok önemli ve değerli arkadaş var ki bu sayfalara haber edilmesi gereken.. madem çok iyi bir topçu paşabahçe altyapıdan zaten başka yerlere çoktan gitmişti.. kendinizi kandırmayın, yalakalıkla futbol olmaz...

    YanıtlaSil
  3. bahadır memiç1 Şubat 2010 01:39

    bunu yazan kimse gogoyu çekemiodur sıkıntı yok 11 sene beraber top oynadım onunla biz oynarken o yedek oynuodu çoumuz futbolu bırakdık adam şimdi nerelerde sen nein peşindesin:)gogodan önce farkedilmesi gereken yıldızlar warmış gogonun mewkisinde bitane daha çıkar karşımıza bizdde sana helal dielim boş keseden konuşma mewzularına girmesin kimse neyse odur gogoleita kraldır saha içindede dışındada bu bir gerçek kardeşim allah seni en kral yerlere getirsin

    YanıtlaSil
  4. İyi adam ya o yüzden bu yaşta bu takımlarda hala güldürmeyin adamı :)

    YanıtlaSil
  5. Ben gogo'yu sadece seyretmişliğim var ve bir kaç kere kendisiyle halı sahada maç yapmışımdır. Kısacası akrabasıdır veya arkadaşıdır tarzı yorum yapmışsınız alakası bile yok. Ben futbolunu beğenirim bu kişinin ve mevkisinin en iyileri arasındadır. Bu sadece benim fikrim katılırsın katılmazsın senin bilecein işdir..

    YanıtlaSil

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler