28 Ağustos 2009 Cuma

Her Ziya kadar has Fenerbahçeliyiz

28 Ağustos 2009 - admin

komanci“Nadya Komanici, Taçsız Kral Pele, Fenerbahçeli Cemil ile gittik maça, atma Ziya, biletler 55 lira.”

1- Söylemeye gerek var mı? Kale arkası olarak bu pankartın arkasındayız, sahibi tüm Fenerbahçe taraftarıdır.Yapanın ellerine sağlık.

2- Fenerbahçe taraftarı uzun zamandır yönetimden en ufak bir yardım almadan (büyük istanbul takımları dahil olmak üzere diğerlerinin aksine) her türlü deplasmana gidiyor, pankart vs çalışmalar yapıyor. Sevdaya maddi engel koymayın.

3- Kale arkası 55 tl Avrupa’daki diğer büyük külüplerin (Barcelona, Manchester United ve diğer) kale arkası rakamlarına göre oldukça yüksektir.

4- Yönetimin yolunu açtığı Büyük Yürüyüş’e tüm ruhumuzla katılıyoruz. Bu yolda “O Büyük Gece” için her şeyi yaparız. Yönetim de, Fenerbahçe’nin halkın takımı olduğunu unutmadan, taraftarına insaflı davranması lazım.

5- Endüstriyel futbola karşı, fikirsel olarak azınlık olsak da, inatla söylemeye devam edeceğiz, biz müşteri değil taraftarız

6- Ayrıca, Statta bardak su iki lira buna da karşıyız. Yakında damacana ile su sokup dağıtabiliriz de çünkü yeryüzünün en pahalı suyunu kabul etmeyeceğiz.

7- Sion maçının ardından Guiza’nın formasını almış taraftarı tartaklayıp elinden formayı alırken uzaklaşmaya çalışan emniyet mensubuna da gerekli tepki verildi ve kutsal Fenerbahçe forması ona yar edilmedi. Bu tarz durumlarda “ürün” hakkında “müşteri ilişkilerine şikayet” yerine Fenerbahçe taraftarı gerekli hareketleri yapmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARI DA TAKİP EDİN

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

İzleyiciler